čtvrtek 15. září 2011

Zvu vás!


Máte-li o tomto víkendu čas a cestu do Prahy, stavte se na pražskou Kampu - přímo pod schody z Karlova mostu se bude v sobotu a v neděli 17.-18. září 2011 konat První festival regionálních značek.
Regionální značky jsou udělovány řemeslným výrobkům, potravinářským, zemědělským a přírodním produktům, které pocházejí z vymezeného regionu, jsou šetrné k přírodě a splňují další certifikační kritéria. Jejich nákupem podpoříte drobné výrobce, které budete mít možnost i osobně poznat, a jejich prostřednictvím se dozvědět víc o životě v našich regionech.
Krajáč začíná v sobotu od 10 hodin dopoledne, končit bude ve 20 hodin, v neděli se koná mezi 10 a 18 hodinami. Akci doprovází bohatý kulturní program pro děti i dospělé.

Těšit se na Vás budou i ovečky, beránci, obrázky, polštáře... a má maličkost.

7 komentářů:

  1. Marianko, skoda, ze jsem tak daleko. Urcite bych prisla. A ovecky jsou jedinecne. Stejne jako vsechny tve receptiky a i ta uzasna rosa. Nadhera. Preji krasny vikend, Katerina

    OdpovědětVymazat
  2. Marianko, škoda, že se do Prahy nedostanu - nejenže bych Tě ráda poznala osobně ale ráda bych viděla Tvoje věcičky "na živo". Nicméně Ti přeji krásný víkend a spoustu kupujících zákazníků!!! Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Ani já se do Prahy o víkendu nedostanu, ale moc mě to mrzí, Marianko! Mám podobné akce moc ráda, přeju hodně úspěchů tobě i ovečkám a pěkné počasí!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Mari,
    to bude asi úžasná akce, okamžitě bych se rozjela kraj světa a viděla Krajáč ;-). Ale nemůžu, program mám nacvaklý a Prahu daleko. Takže, Mari, slib mi, že příští skvělý tip bude okolo Budějovic ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Tie ovečky sú krááásne! :))
    A ja sa pridávam k zástupu tých, čo sa počas víkendu do Prahy nedostali...

    OdpovědětVymazat
  6. Marianko, tak to muselo být moc fajn. Jak holky píšou, tak ovečky jsou krásné!! My máme doma nemocníčka, tak by jsme stejně nikam nemohli...Hezký den. Peťa

    OdpovědětVymazat
  7. Děvčata, díky za podporu :), přeju krásné dny!
    M

    OdpovědětVymazat