Tou dobrotou je marmeláda z malin a černého rybízu. Jsou v ní sice trochu větší zrníčka než ve švédské variantě, ale to vůbec nevadí, je to delikatesa jak na chleba s máslem, tak na palačinky.
Základem jedné dávky marmelády je kilo zmíněného ovoce asi tak jedna ku jedné a želírovací přípravek, kterému ke správné hustotě marmelády stačí přidat půl kila cukru. Není to pak přeslazené a chuť ovoce zůstává výrazná. A ta barva!
Protože nás zítra čeká neděle, posílám kafíčkově pohodový pozdrav :)
Mňam, mňam - skvělé složení a tím pádem musí i královsky chutnat. Krásný večer. J
OdpovědětVymazatTAK TAKOVOU MARMOŠKU JSEM JEŠTĚ NEZKOUŠELA.
OdpovědětVymazatMÁM UDĚLANÝCH PÁR SKLENIČEK V KOMBINACI JAHODY, ČERVENÝ RYBÍZ A MALINY. JE OPRAVDU VÝBORNÁ.
TVÁ JE TAKÉ JISTĚ SUPER.
LÉTO NÁS PROSTĚ NEOMEZUJE A TO JE PRÍMA.
PĚKNÝ DEN.
BOHDA
Krásné fotky...určitě bude dobrá.
OdpovědětVymazatMarianko, marmeláda vypadá úžasně, sušenými rajčátky si mě vrátila na jih a moc se mi líbí tvoje pesto, dělám jiné, tohle ráda vyzkouším.
OdpovědětVymazatPěkný den, zdravím Helena
Mari,
OdpovědětVymazatmusím se přiznat, že sem chodím stále častěji. Těším se na Tvé tvoření, vaření, nápady i na fotky, které vypadají vždycky hřejivě, mile a profi. Tleskám, však víš ;-).
Vivi
Děvčata,
OdpovědětVymazatdíky za milá slova; moc Vás zdravím a odjíždím do upršených Tater, těším se zase na domácí sluníčko a na Vás, stejně tak sluníčka :).
Krásné dny!
Marianko, u kralovske ceske jsem se zasmala. Krasna improvizace. A preji ti uzasnou dovolenou v Tatrach. Mej se krasne, Katerina
OdpovědětVymazatMarianko skvělá barvička, a chuť musí být úžasná
OdpovědětVymazat