čtvrtek 14. července 2011

Plánování...

...vzalo za své.
Na začátku prázdnin jsem si naivně naplánovala, co v následujících dnech ušiju, uháčkuju, namaluju... Ač se snažím, plán neplním, dnes konečně alespoň první dva kousky.
Kabelky ze lnu a romanticky vzorované bavlny, s větším prostorem, zipem, knoflíky, na rameno i cross-body.









Posílám všem květinový pozdrav!


7 komentářů:

  1. Ty jsi taaaák šikovná, krásný!!! Hezký den přeji. Peťa :)

    OdpovědětVymazat
  2. Marianko, ty tašky jsou tak kráááááásný a kytice je taky úžasná a podle složení i nádherně voňavá!!!! Krásný večer. J

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Mari, s plány je to podobné jako s předsevzetími, která si člověk dává při vstupu do nového roku...Prostě to obvykle nevyjde. :-x Nicméně úžasně fešácké kabelky ti určitě vyrušily spoustu restů, protože jednak musely dát velkou práci a jednak jsou tak moc pěkné, že už ani další plány netřeba dělat ;-).
    ŠIKULKA!
    Květinový pozdrav do dnešního deštivého dne moc potěšil.
    Krásný večer, Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Marianka, nezufaj, ze ti nevychadza co si si naplanovala, pekne pomalicky to urcite spravis :) Tasky su krasne hlavne ta druha, ma krasne jemne farby :), pa Z.

    OdpovědětVymazat
  5. Ale jo, děvčata, však to neberu nějak tragicky. To víte, jak je člověk jednou podnikatel, musí vydělat na odvody, ať jsou prázdniny, nebo ne :)).
    Na ně mám ale už zadělané :), tak budu užívat prázdniny, děti rostou nějak rychle, pak by mě to mrzelo, že jsem ten čas "propracovala", a nejen mě, že?
    Přeju všem krásné letní dny. M

    OdpovědětVymazat
  6. Mariano, sit umim a vim, ze tyhle dve tasky daly opravdu hodne prace. Myslim, ze to s tim planovanim nebude az tak strasne, zvlaste pokud clovek vidi tak pekny vysledek. A urcite mas pravdu, traveni casu s detmi je to nejcennejsi. Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Mariana, krásne sú nielen Tvoje tašky, ale predovšetkým chválim Tvoje fotky....veľmi pekné obrázky, krásne farby....
    Pekný deň, Eva

    OdpovědětVymazat