úterý 14. června 2011

Bééé!

Tentokrát jsem posunula svou tvorbu trochu jiným směrem. Podařilo se mi kontaktovat ochotnou "farmářku", která prodává u nás v Jeseníkách vyčištěné ovčí rouno, pak už byl jen krůček k realizaci jednoho déle zrajícího nápadu - šít autorské hračky plněné vlnou, s oblečky, doplňky... Asi tak, jako jsme v dětství šily na panenky.
A tady jsou první dvě ovčičky:



V plánu jsou teď dva kluci beránci.

 A ještě jedna věc mě dnes potěšila, a to tak moc, že se mi ani nechce spát :) - vyzkoušela jsem zajímavou novinku, přenos obrázků z tiskárny přímo na zpevněnou látku. Pak stačí zažehlit, přepláchnout, a máte autorskou textilii.
Fotka je tmavá, fotila jsem za soumraku, ale aspoň pro představu; jsou to mé kresby, počítačově zpracované a na látce vytištěné:



Přeju všem pěkné dny!

6 komentářů:

  1. Marianko, nádherné!!!! Ovečky jsem už chválila a srdíčkovala na Fleru. A ty látečky nemají chybu. Fakt moc krásné a maluješ nádherně. Do těch láteček taky půjdu, ale malovat takhle teda neumím. Jsi moc šikovná. Chválím, chválím. Tleskám, tleskám.

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádhera a ty ovečky jsou přímo k pomuchlování :), jsou opravdu kouzelné.

    OdpovědětVymazat
  3. Marianko, ovečky jsem už taky obdivovala na Fleru a jsou fakt moc krásné!!!!! A o látečce ani nemluvím - naprosto boží. Asi to budu muset taky vyzkoušet, i když takhle krásné obrázky na ní určitě nebudou, protože nemám tak šikovné tlapky.

    OdpovědětVymazat
  4. Mari, ty nemáš žádnou hranici, kde končí tvůj um a schopnosti, že? Ovečky jsou roztomilky obecné. Tak honem, honem, už jim udělej ovčí fešáky, ať jim na tom světě není smutno ;-).
    Naprostý úžas!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Děvčata, děkuju! Omlouvám se za tu samochloubu, bylo to z čisté radosti :), přehnaným sebevědomím netrpím, i když bych občas ráda... :)
    Mějte se moc hezky, všechny! M

    OdpovědětVymazat
  6. Marianko, nadhera. Tak to musim nutne taky zkusit. Libi se mi ten napad s tema hrackama, uplne nesnasim Fisher price a co. a proto moc fandim takovymto projektum. Krasny vecer, Katerina

    OdpovědětVymazat